fbpx

Sesongplass

Priser & ledige plasser

Ledige plasser for sesongcamping

Vi har ledige plasser for sesongcamping på feltene Mamre Sør, Furulund og Drasund.

Sesongen 2024 starter 26. april og avsluttes 30. september. I 2025 vil sesongen starte 1. april og avsluttes 30. september.

Sesongleie og fellesutgifter inkluderer tilgang til sanitærbyggene. Vinterlagring gjennomføres som et prøveprosjekt for sesongen 2024 til 2025

Priser

For å avregne strømforbruk må alle ha en egen påkoblingskabel med måler. Strømkabel koster kr 1.500 og vil være din eiendom.

Fellesutgifter fastsettes til kr 2.000 (inkl mva) pr plass for 2024. Fellesutgifter er for de fleste noe man er kjent med fra borettslag, sameier, velforeninger etc, og inkluderer f eks offentlige avgifter, kostnader til fellesanlegg, mv. Aktuelle kostnader vil bli fordelt på alle plasser (inkl bobil, telt, hytter og faste plasser), med forholdsmessig andel og med avregning etter sesongslutt sammen med eget strømforbruk. For 2024 er imidlertid beløpet fast (og lavere enn erfaringstall fra våre andre plasser).

Kart over Løvøya

Har du noen spørsmål?

Send oss gjerne en e-post på hei@lovoyaoslofjord.no om du er interessert eller har spørsmål. Du er selvsagt velkommen til å befare området 😊