fbpx

Løvøya Oslofjord

Om oss

Midt i hjertet av Oslofjorden, like nord for Horten, ligger Løvøya og venter på å bli oppdaget av deg. Her kan du våkne opp til solens første stråler og nyte den til den seneste kveldsstund. Med salte bad, mystiske grotter og unike botaniske opplevelser venter en verden av eventyr rett utenfor døren din.

Enten du er ute etter en avslappende ferie ved vannkanten, spennende utforskning av naturen eller bare ønsker å koble av fra hverdagens mas, har Løvøya alt du trenger. Våre velutstyrte fasiliteter og imøtekommende personale sørger for at ditt opphold blir både komfortabelt og minneverdig.

Vi ønsker å dele vår kjærlighet til dette fantastiske stedet med så mange som mulig. Enten du kommer som overnattingsgjest og lar deg fortrylle av øyas sjarm, eller som dagbesøkende for å utforske alle skattene den har å by på, er du hjertelig velkommen. Kom til lands eller la deg lede hit med bølgene – opplevelsen venter på deg.

Så hvorfor ikke legge ut på eventyr og la deg berike av Løvøyas magi? Sommeren venter, og vi kan knapt vente med å ønske deg velkommen til vår lille oase i Oslofjorden.

Løvøya.Oslofjord er stolt medlem av:

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på sosiale medier