fbpx

Våre rimeligste Døgnplasser

- Billigste døgnplasser i horten

Hortens Billigste Døgnplass

Er du på jakt etter billig bobilplass og fantastisk beliggenhet? Da har vi plassen for deg. For kun 290,- får du nå døgnplass på vakre Løvøya i Oslofjorden. Dette er kanskje en av Norges vakreste campingplasser langs kysten. 

På feltet Furulund finner du de billigste døgnplassene i Horten. Strøm og tilgang til sanitærbygg er alltid inkludert i prisen når du bestiller campingplass hos Løvøya.Oslofjord (Tidligere Løvøya Camping & Båthavn).

Beliggenhet:
Furulund ligger kun et kort spasertur unna resepsjonen og kafeen, i et nydelig område omgitt av vakre furutrær med flotte terrasserte plasser. Dette er det luneste feltet når det blåser.

Avstander:
Nærmeste sanitærbygg: 1-3 minutters gange
Resepsjon og kafe: 5-7 minutters gange

Furulund - Campingplass til fast lavpris

Rimelig Campingferie Langs kysten?

Har du planlagt sommerferien? Nå kan du booke din plass på en av Norges vakreste campingplasser – og det til byens billigste priser – KUN 290,- per døgn 

Familievennlig Camping

Løvøya Oslofjord, det perfekte stedet for en uforglemmelig campingopplevelse for hele familien. Her kan dere nyte roen og skjønnheten i naturskjønne omgivelser, samtidig som dere har kort avstand til Horten sentrum.

Vakre omgivelser: 
Løvøya er virkelig kjent for den vakre naturen og utsikt som kan slå pusten ut av de fleste. Her garanterer vi instavennlige omgivelser rundt hvert hjørne📸

Nærhet til natur:
Utforsk nærområdet med sine naturskjønne stier og flotte utsiktspunkter. 

Barnevennlig:
Området er perfekt for familier med barn, med trygge og rolige omgivelser. På Løvøya har vi egen isbar, lekeplasser og flere badestrender

Kort avstand til Horten sentrum:
Bare en kort kjøretur unna finner du Horten sentrum med butikker, restauranter og lokale attraksjoner.

Fasiliteter:
Strøm og tilgang til moderne sanitæranlegg er alltid inkludert, slik at dere kan nyte et komfortabelt opphold.

Kundeanmeldelse

Wow! For en utrolig vakker campingplass. Tilbrakte den første natten på jordet nær vannet, og flyttet deretter til den andre siden av campingplassen. På en høyde, ditt eget private sted med utsikt over vannet. En helt annen campingopplevelse! 

Eieren er veldig åpen og vennlig. Hun tenker gjerne sammen med deg om en bobilplass og hvilke aktiviteter det er å gjøre. Så, absolutt anbefalt!

Aimee Quist, Gjest

Følg oss på sosiale medier